Tykypäivä – Paljasjalkasandaalit

Tykypäivä – Paljasjalkasandaalit ja Työhyvinvointi

Paljasjalkasandaalit – Sandaalityöpaja tilauksesta erilaisille ryhmille ja työyhteisöille!

Etsitkö innostavaa ja ainutlaatuista aktiviteettia tykypäivää varten? Järjestän paljasjalkasandaali työpajoja, joissa valmistat uniikit sandaalit itsellesi tai läheisellesi!

Paljasjalkasandaalit ovat kevyet, joustavat ja jalkaan mukautuvat, täydelliset parantamaan työhyvinvointia. Työpaja on rentouttava ja luova tapa viettää tykypäivä, eikä sandaalien tekemisessä vaadita erityisiä kädentaitoja tai aiempaa osaamista.

Varaa työpaja tykypäivää varten ja tarjoa työyhteisöllesi ikimuistoinen kokemus!

Sandaalityöpaja on tarkoitettu maksimissaan 10-12 hengen porukoille.

Työpaja järjestetään tilaajan tiloissa ja se sisältää kaikki tarvittavat materiaalit ja tarvikkeet.

Hinta alkaen 1100 € + alv.

Kesto n. 7 tuntia.

Lisätietoja ja tarjouspyynnöt sähköpostilla info(at)kepsut.fi

Paljasjalkakengistä ja niiden hyödyistä löydät lisää tietoa täältä.

“Valmistin Marikan kurssilla suloiset sandaalit rakkaalle tyttärelleni. Marikan pedagogiikka on pehmeää ja lempeää, mutta ote on asiantunteva ja jämäkkä eli valmista tulee ensikertalaisellakin. Marika osaa auttaa tehokkaasti jokaista lähtötasosta riippumatta ja luo kannustavan, välittömän ilmapiirin ryhmään. Minulla ei ollut kokemusta kenkien tekemisestä, joten tunne onnistumisesta oli upea ja ainutkertainen! – Emmi”

”Marikan työote on lämmin, hyväntuulinen ja ammattitaitoinen! Pidin kovasti hänen tyylistään neuvoa, miten saada aikaa mahdollisimman siisti ja toimiva lopputulos, työvaiheiden edetessä. Kiitos ❤️” -Maria 

”Iloista, innostavaa ja kannustavaa opetusta. Marikalta sai hyvät opit sandaalien tekoon ja myös apua aina tarpeen tullen. Kurssilta sai kotiinviemisiksi ihanat itse tehdyt sandaalit ja oppia, jonka avulla pystyy itsenäisesti valmistamaan seuraavat sandaalit.” -Mirkku

Tästä pääset tutustumaan minuun paremmin.